Politica de livrare

Livrarea produselor
– se efectueaza in 48 de ore;

– se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier;

– toate produsele se livreaza insotite de factura fiscala si de certificatul de garantie;

– in cazul in care produsul comandat de dumneavoastra nu se afla in stoc va va fi comunicat telefonic Termenul de livrare;

Lista completa a localitatilor din aria de acoperire Fan Courier o puteti gasi la aceasta adresa: www.fancourier.ro/orasele/locatiiFAN.pdf.

In cazul comenzilor in care adresa de livrare nu se regaseste in lista locatiilor Fan Courier se va aplica una din urmatoarele proceduri, ce vor fi agreate telefonic cu dvs. inainte de a trimite coletul:

Se va trimite coletul la adresa de livrare indicata in comanda si se va aplica un cost fix de 19 ron si unul suplimentar, in cuantum de 0.8 lei * nr. km suplimentari (numarul de km suplimentari va vor fi comunicati telefonic);
Se va trimite coletul la cel mai apropiat sediu Fan Courier de dvs., de unde urmeaza sa il ridicati, fara nici un cost suplimentar. In momentul in care coletul ajunge la sediul Fan Courier cel mai apropiat de dvs. veti fi contactat de un angajat Fan Courier pentru a vi se comunica faptul ca respectivul colet a ajuns la dansii si pentru a va comunica adresa sediului Fan Courier de unde puteti ridica coletul.
Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit de la acest client.