Termeni si conditii

Site-ul www.mad-priest.com, numit in continuare MAD-PRIEST, este proprietatea Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit,inregistrat in Bucuresti, Street Amiral Horia Macelariu, No. 23-25, Bl. XI/5, Sc. B, Ap. 33, sect. 1, zip 013933 Bucharest, Romania, CUI/CIF: 43751516, numita in continuare Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”. Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul MAD-PRIEST si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre MAD-PRIEST este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor a Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului MAD-PRIEST – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului MAD-PRIEST numai in limitele metionate in prezentul document.

Produsele si serviciile oferite de Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit pe site-ul MAD-PRIEST, politica de preturi
Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul MAD-PRIEST sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit. Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Sunt perioade scurte de timp cand la site se pot face lucrari de mentenanta, timp in care pot aparea erori. Pentru a evita eventualele neplaceri Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit va anunta in prealabil aceste perioade.

Continutul MAD-PRIEST (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul MAD-PRIEST , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul MAD-PRIEST conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit de la acest client.

Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura.

Costul livrarii produsului returnat catre MAD-PRIEST va fi acoperit de catre client. Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi etc.

Comentariile utilizatorilor pe site-ul MAD-PRIEST
Utilizatorii care acceseaza site-ul MAD-PRIEST pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul MAD-PRIEST este gazduit de serverele unei terte firme. Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului MAD-PRIEST. Asociatia de Modelism Mad Priest – Preotul Traznit nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul MAD-PRIEST. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.